Morten startede i firmaet Dan-Glide i 1995 hos Karsten Thomasen i Skive.

Siden 2001 har Morten været indehaver. I Skive stod Morten selv for alt det administrative og alt på værkstedet.

I 2002 flyttede Dan-Glide til Fællesvej i Nørre Snede.

I Nørre Snede startede Inga og Chr. (Morten og Mettes forældre) som ansatte. Inga med administrationen og på værkstedet. Chr. på værkstedet.

I Nørre Snede var det også nødvendigt i perioder at hyre ekstra arbejdskraft ind, både i form af ansatte på deltid og fuld tid. Arbejdsopgaverne var primært svævefly.

Der var ikke mulighed for at flyve til Dan-Glide i Nørre Snede, da der var langt til en flyveplads, så alle fly skulle skilles ad og transporteres på vejen.

I 2015 købte Dan-Glide en åben hangar på Kolding Lufthavn. Herved kom Mortens drøm om et værksted på en lufthavn nærmere.

Værkstedet i Nørre Snede blev sat til salg, og da en køber meldte sig med et halvt års frist til overtagelsesdagen, skulle det gå stærkt med at få bygget domicilet i Vamdrup.

I juni 2018 flyttede Dan-Glide til vores nuværende domicil Lufthavnsvej 9D, 6580 Vamdrup. Byggeriet var ikke helt færdigt, men det havde sin charme at møde ind til stakke af byggematerialer hver morgen.

Her har vi nu nye faciliteter med ca. 850 m2 under tag. En flyveplads lige uden for døren og en beliggenhed tæt på motorvejen gør det meget nemt at ankomme til Dan-Glide.